Προφίλ χρήστη
Ναι φυσικά το κουλουρι Θεσσαλονίκης είναι ζύμη και κατηγορία Νηστίσιμα και συνοδευτικό στο τραπέζι του Πάσχα.Οτιδήποτε ζύμη απο την οποία φτιάχνονται τα κουλούρια θεωρείται εκτός απο καθημερινή και για όλη την χρονιά ακόμη και Πασχαλινή ώς συνοδευτικό.Δηλαδή στο πασχαλινό τραπέζι τρώμε μόνο φαγητό κρέας αλοιφές και σαλάτα;Ψωμί δεν τρώμε; Αν έχετε άλλη απορία ευχαρίστως να σας απαντήσω και να σας δώσω τα φώτα μου. No favorites found.
Nikos Αggis
Method: Ανάμιξη, Τηγάνι
Method: Κατσαρόλα, Τηγάνι
Method: Ανάμιξη, Φούρνος
Method: Ανάμιξη, Σχάρα, Φούρνος
Method: Ανάμιξη, Ψυγείο
Method: Ανάμιξη, Σχάρα, Φούρνος
Method: Ανάμιξη, Κατσαρόλα
Method: Ανάμιξη, Ζύμωμα, Κατσαρόλα, Τηγάνι, Ψυγείο
Method: Ανάμιξη, Κοκτέιλ
Method: Ανάμιξη, Κοκτέιλ
Method: Ανάμιξη, Κοκτέιλ
Method: Φούρνος
Method: Φούρνος
Method: Ανάμιξη
Method: Ανάμιξη, Κατσαρόλα, Φούρνος
Method: Ανάμιξη, Φούρνος
Method: Ανάμιξη, Φούρνος
Method: Ανάμιξη, Κατσαρόλα, Τηγάνι
Method: Ανάμιξη, Κατσαρόλα
Method: Φούρνος
Method: Κατσαρόλα, Τηγάνι, Φούρνος
Method: Ανάμιξη, Ζύμωμα, Φούρνος
Method: Ανάμιξη, Ψυγείο
Method: Ανάμιξη, Ψυγείο
Method: Ανάμιξη, Κοκτέιλ, Ψυγείο
Method: Ανάμιξη, Κατσαρόλα
Method: Ανάμιξη, Ψυγείο
Method: Ανάμιξη, Ψυγείο
Method: Ανάμιξη, Ψυγείο
Method: Τηγάνι, Φούρνος
Method: Κατσαρόλα, Φούρνος
Method: Κατσαρόλα
Method: Κατσαρόλα
Method: Ανάμιξη, Κοκτέιλ
Method: Κατσαρόλα
Method: Κατσαρόλα, Φούρνος
Method: Τηγάνι
Method: Ανάμιξη, Κατσαρόλα
Method: Ανάμιξη, Κατσαρόλα, Τηγάνι
Method: Κατσαρόλα
Method: Κατσαρόλα
Method: Ανάμιξη, Φούρνος
Method: Ανάμιξη, Ζύμωμα, Κατσαρόλα, Τηγάνι
Method: Κατσαρόλα, Φούρνος