Προφίλ χρήστη
Ναι, γιατί όχι; Άλλωστε, σκοπός μία συνταγής, εκτός από την εκτέλεση, είναι να σε εμπνεύσει κιόλας. Χαιρόμαστε που το πετύχαμε Και δικό μου! Μυρίζει μανούλα και γιαγιάκα! Ευχαριστώ! Ότι έγραψα είναι αλήθεια. Φίλη Ολγα σε ευχαριστώ πολύ για τα καλα σου λόγια. Και βέβαια μπορείς να βάλεις οποιοδήποτε λικέρ που θα σου αρέσει. Το Αμαρέτο έχει σα βάση το πικραμύγδαλο και ταιριάζει εξαιρετικά. Αλλά και άλλα λικέρ (ειδικά χειροποίητα) ταιριάζουν πολύ! Αγαπημένη φίλη Ευαγγελία, καταρχάς ευχαριστώ πολύ. Τα σχόλια είναι υποχρεωτικά απο το προγράμμα. Το είπα στον άντρα μου και θα το κοιτάξει. Μπορείς να δοκιμάσεις να αφήσεις ενα απλό κενό, λογικά θα το περάσει. Και νοστιμότατο! Καλή επιτυχία! No favorites found.
Έλενα
Method: Κατσαρόλα
Method: Ανάμιξη
Method: Ανάμιξη, Ζύμωμα, Φούρνος
Method: Ανάμιξη, Φούρνος
Method: Ανάμιξη, Ζύμωμα, Φούρνος
Method: Κατσαρόλα
Method: Κατσαρόλα
Method: Κατσαρόλα
Method: Κατσαρόλα
Method: Τηγάνι
Method: Τηγάνι
Method: Ανάμιξη, Κατσαρόλα
Method: Κατσαρόλα
Method: Κατσαρόλα
Method: Ανάμιξη, Φούρνος
Method: Κατσαρόλα
Method: Τηγάνι
Method: Ανάμιξη, Τηγάνι
Method: Φούρνος
Method: Ανάμιξη, Ζύμωμα, Τηγάνι
Method: Ψυγείο
Method: Κατσαρόλα
Method: Κατσαρόλα