Προφίλ χρήστη

Προσθέστε τη συνταγή σας!

ΒΕΝΕΤΗΣ ΚΑΡΑΜΠΑΣΗΣ

http://BENETESKARAMPASES

Οι συνταγές μου
Χρόνος
Αξιολόγηση
Αρνάκι εξοχικό σε φύλλο κρούστας Κατηγορία: Εύκολες συνταγές, Ζύμη, Κρέας, Πασχαλινές
Μέθοδος: Φούρνος
1 ώρα 20 λεπτά
Τσουρέκι με επικάλυψη σοκολάτας Κατηγορία: Ζύμη, Πασχαλινές, Σοκολάτα
Μέθοδος: Ζύμωμα, Φούρνος
3 ώρες 10 λεπτά
Πασχαλινά αυγά σαλάτα Κατηγορία: Εύκολες συνταγές, Ορεκτικά και ντιπ, Πασχαλινές
Μέθοδος: Ψυγείο
15 λεπτά
Επειδή θα περισσέψουν τσουρέκια το Πάσχα, με λίγα ακόμη υλικά , αξιοποιούμε τα αποθέματα τσουρεκιών που μείνανε σε πασχαλινό προφιτερόλ
Πασχαλινό προφιτερόλ από τσουρέκι Κατηγορία: Επιδόρπια, Πασχαλινές
Μέθοδος: Ψυγείο
1 ώρα 40 λεπτά
Συκωταριά αρνίσια πικάντικη, μεζές για μπόλικο κρασί ή τσίπουρο, ιδανικό για τους ψήστες του οβελία που επιθυμούνε "δυνατές γεύσεις".
Συκωταριά αρνίσια πικάντικη Κατηγορία: Κρέας, Πασχαλινές
Μέθοδος: Κατσαρόλα
1 ώρα 30 λεπτά
Το αρνάκι γάλακτος γεμιστό το συναντούμε με πολλές παραλλαγές γέμισης. Η συνταγή αυτή μας έρχεται από τη Μακεδονία.
Αρνάκι γάλακτος γεμιστό Κατηγορία: Κρέας, Πασχαλινές
Μέθοδος: Φούρνος
6 ώρες
Το κεφάλι του Χότζα, το ονόμασε η μαγείρισσα της συνταγής γιατί το πιάτο εμφανισιακά ταιριάζει με το τουρμπάνι που φοράει ένας χότζας. Υπέροχος αρνίσιος κρασομεζές
Το κεφάλι του Χότζα (Αρνίσιος κρασομεζές) Κατηγορία: Κρέας, Πασχαλινές
Μέθοδος: Φούρνος
1 ώρα 10 λεπτά
Όχι για να μη λένε. Ναι λοιπόν από βιβλίο αρχαιοελληνικό κοκορέτσι βλέπουμε και ιδού η συνταγή! Ελληνικές καθαρά γεύσεις και σε όποιον αρέσει!
Αρχαιοελληνικό κοκορέτσι (Οβελίσκος χορδής) Κατηγορία: Κρέας, Πασχαλινές
Μέθοδος: Σχάρα
3 ώρες
Κόκκινα αυγά πασχαλινά με διακόσμηση και Συμβουλές Κατηγορία: Γρήγορες συνταγές, Πασχαλινές
Μέθοδος: Κατσαρόλα
50 λεπτά
Χταποδάκι στη σχάρα μαριναρισμένο
Χταποδάκι στη σχάρα μαριναρισμένο Κατηγορία: Γρήγορες συνταγές, Θαλασσινά, Νηστίσιμα, Πασχαλινές
Μέθοδος: Σχάρα
25 λεπτά
Οι κριτικές μου
Αρνί γεμιστό με πιτσιβίσια, Ρουμελιώτικο, σε φούρνο με ξύλα
Αρνί γεμιστό με πιτσιβίσια, Ρουμλουκιότικο, σε φούρνο με ξύλα Η κριτική δόθηκε την April 3, 2017

Μπράβο για τη συνταγή σας, δυστυχώς πριν την δω, ανέβασα μία παρόμοια :/

Ενδιαφέρουσα η πληροφορία για τα "Πιτσιβίσια".

Έχω γνωστό με το όνομα "Πιτσιάβας" από την περιοχή της Αλεξάνδρειας, μάλλον θα έχει σχέση με κτηνοτροφία κάποιος πρόγονός του!

Δε βρέθηκαν αγαπημένα.

Send this to friend