Προφίλ χρήστη
Καθηγητής πληροφορικής και φωτογραφίας, με αδυναμία στην κόρη και στη γυναίκα μου. Λάτρης της μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής και επιρρεπής σε ο,τιδήποτε έχει σοκολάτα! Υποστηρικτής του "κινήματος": η σοκολάτα προέρχεται από τα κακαόδεντρα άρα είναι φρούτο!!! Όχι όχι εννοούμε μούστο! Είναι σπιτικός και η φωτό είναι από το ένα μπουκάλι που φτιάξαμε. Για πετιμέζι χρειάζεται επιπλέον διαδικασία και γίνεται πολύ πιο πηχτό. Με αυτόν έγινε και η συνταγή με τα μουστοκούλουρα. Συνταγή της γιαγιάς της γυναίκας μου. Δοκιμάστε το και θα μας θυμηθείτε... Ε ναι! Όλο εκπλήξεις είμαι!!! Και βέβαια μπορεί να γίνει με κατεψυγμένα! Πολλές φορές έχουμε χρησιμοποιήσει μιας συγκεκριμένης μάρκας, και είναι πεντανόστιμα! Και βέβαια! Απλά θα είναι κάπως πιο γλυκό, γιατί το κονιάκ είναι σαφώς γλυκύτερο απο το ουίσκι. Και βέβαια γίνεται σε απλή κατσαρόλα! Απλά ο χρόνος βρασμού μεγαλώνει (περίπου διπλασιάζεται). @Εφη κάπα: προσωπικά κι εμένα το βούτυρο είναι η αγάπη μου! Αλλά λόγω χορτοφαγικής συνταγής, το αντικατάστατό του είναι η φυτική μαργαρίνη... @Ευαγγελία Παπαδημητρίου Μας το ζητήσατε και βρήκαμε τον τροπο! @κωστας Ναι, αρκεί το μέρος να είναι δροσερό και σκιερό. Αν χωριστούν τα υλικά, απλά ανακινήστε το βάζο. @λευτερης Μπορείτε να βάλετε και αλεύρι για όλες τις χρήσεις! Χαιρόμαστε για αυτο! Ακριβώς το ίδιο είχαμε σκεφτεί αλλά το δοκιμάσαμε... και πέτυχε! Το αλεύρι που φουσκώνει μόνο του κάνει τη δουλειά. @Αλεξάνδρα: Σας ευχαριστούμε Είναι πολύ εύκολη, μπορείτε να κρατήσετε τις έτοιμες βάσεις στην κατάψυξη και να τις χρησιμοποιήσετε όποτε θέλετε και με ό,τι υλικά θέλετε! Σε ξαφνικές επισκέψεις, μάς έχει λύσει τα χέρια! Σε ευχαριστούμε για τα καλά λόγια σου! Χαίρομαι πολύ! Μείνε συντονισμένη, έρχονται πολύ νόστιμες και ενδιαφέρουσες συνταγές! Χαιρόμαστε που σας άρεσε! Ευχαριστούμε πολύ! Χαιρόμαστε πολύ που σας άρεσε!
arvanitis
Method: Ανάμιξη
Method: Ανάμιξη
Method: Τηγάνι
Method: Ζύμωμα, Φούρνος
Method: Ανάμιξη
Method: Ανάμιξη, Ζύμωμα, Κατσαρόλα, Φούρνος
Method: Φούρνος
Method: Ανάμιξη, Κατσαρόλα, Τηγάνι
Method: Κατσαρόλα, Τηγάνι
Method: Ανάμιξη
Method: Ανάμιξη
Method: Ανάμιξη, Φούρνος
Method: Ανάμιξη, Ψυγείο
Method: Κατσαρόλα
Method: Κατσαρόλα
Method: Τηγάνι, Φούρνος
Method: Ανάμιξη
Method: Ανάμιξη, Φούρνος
Method: Ανάμιξη, Τηγάνι
Method: Τηγάνι, Φούρνος
Method: Φούρνος
Method: Κατσαρόλα
Method: Ανάμιξη, Κατσαρόλα
Method: Τηγάνι
Method: Κατσαρόλα, Τηγάνι
Method: Ανάμιξη, Κατσαρόλα
Method: Ανάμιξη
Method: Φούρνος
Method: Ψυγείο
Method: Ανάμιξη, Ζύμωμα, Φούρνος
Method: Ψυγείο
Method: Ψυγείο