

Directions
1Θρυμματίζουμε τα καρύδια και τα μπισκότα έως ότου γίνουν σκόνη.
2Βάζουμε την κρέμα γάλακτος σε ένα κατσαρολάκι και την αφήνουμε να ζεσταθεί σε χαμηλή θερμοκρασία. Δεν θελουμε να βράσει.
3Μόλις ζεσταθεί κατεβάζουμε την κατσαρόλα από την φωτιά και ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος μέσα στο μπολ με την κουβερτούρα σπασμένη σε μικρά κομμάτια.
4Περιμένουμε 20 δευτερόλεπτα και ανακατεύουμε με μια μαρίζ έως ότου ομογενοποιηθούν.
5Εν συνέχεια ρίχνουμε τα καρύδια, την ζάχαρη και το λικέρ.
6Ανακατεύουμε καλά και βάζουμε το μίγμα μέσα στο ψυγείο για δύο ώρες σκεπασμένο.
7Βγάζουμε το μίγμα από το ψυγείο, πλάθουμε μικρά μπαλάκια με τα χέρια μας (χρησιμοποιώντας γάντια) και τα περνάμε από την τρούφα.
8Διατηρούνται στο ψυγείο για περίπου μια εβδομάδα.