Facebook Twitter Google+ Pinterest Email 0 Full-screen Ψαρόσουπα αυγολέμονο By Nikos Αggis Θαλασσινά, Νηστίσιμα, Σούπες Κατσαρόλα March 9, 2017 Σούπα απίστευτα γευστική και θρεπτική, ειδικά όταν υπάρχει φρέσκο ψαράκι. Και ότι πρέπει για τις επιτρεπόμενες μέρες στη νηστεία... Prep: 10 mins Cook: 50 mins Yields: 6 μερίδες Ingredients 1000γρ. Ψάρι σούπας 250γρ. Κρεμμύδι ασπρο 1 Σκόρδο 150γρ. Πράσο 150γρ. Καρότο 150γρ. Πατάτα 150ml Ελαιόλαδο Αλάτι χοντρό Πιπέρι χοντρό 250γρ. Κριθαράκι ριζόνι 5 Αυγά 5 μικρά Λεμόνια Directions 1Τοποθετούμε τα καθαρισμένα και πλυμένα ψάρια στην κατσαρόλα με κρύο νερό, φέρνουμε σε βρασμό και όταν χρειαστεί ξαφρίζουμε. 2Σουρώνουμε τα ψάρια και καθαρίζουμε από τα κόκκαλα. 3Στον ζωμό βράζουμε τα λαχανικά κομμένα σε μικρά κυβάκια μαζί με το ριζόνι. 4Στην συνέχεια προσθέτουμε την σάρκα των ψαριών μαζί με ελαιόλαδο και μπαχαρικά. 5Τέλος αυγοκόβουμε την σούπα μας με το αυγολέμονο. close full screen 00:00 0 Reviews Cancel reply Your review ...All fields are required to submit a review.Your name ... Your email ... Facebook Twitter Google+ Pinterest Email