Δυνατή συνταγή σούπας που θα λατρέψουν όσοι αγαπούν τον μπακαλιάρο!
Prep: 25 mins
Cook: 45 mins
Yields: 6 μερίδες
Ingredients
1,500 κιλό Μπακαλιάρος παστός με κόκκαλο
3 κιλά Κρεμμύδια ασπρα
3 Σκόρδα
1 λίτρο Κρεμμυδόζουμο
350ml. Ελαιόλαδο
2 Κανέλες ξύλο
Κύμινο τριμμένο
Σκόνη μουστάρδας
Πιπέρι χοντρό.
Directions
1Ετοιμάζουμε απο την προηγούμενη ζωμό με τα κρεμμύδια.
2Στρώνουμε το ψάρι σε μερίδες στον ταβά μας σκεπάζουμε με τον ζωμό κρεμμυδιών, ελαιόλαδο μπαχαρικά και πεντε σκελίδες σκόρδο ολόκληρες ανα μερίδα και φέρνουμε σε βρασμό.
3Αφού πάρει μια δυνατή βράση χαμηλώνουμε και αφήνουμε να ψηθεί το φαγητό.