Facebook Twitter Google+ Pinterest Email 0 Full-screen Φασολάδα By Vasiliki Iliadi Βασικές συνταγές, Λαδερά και Όσπρια, Λαχανικά, Νηστίσιμα Κατσαρόλα March 12, 2017 Το εθνικό μας φαγητό! Θερμαντικό, χορταστικό, αρωματικό! Prep: 30 mins Cook: 1 hr Yields: 5 μπωλ Ingredients 2 κούπες φασόλια 1 κρεμμύδι μεγάλο 2 φύλλα σέλινο 2 καρότα μισό ματσάκι μαιντανό λίγο δυόσμο μία πιπεριά κόκκινη ψιλοκομμένη κόκκινο πιπέρι καπνιστό ένα ποτήρι χυμό ντομάτας αλάτι λάδι Directions 1Μουλιάζουμε από το προηγούμενο βράδυ τα φασόλια. 2To πρωί τα βάζουμε σε κατσαρόλα να βράσουν και πετάμε το πρώτο νερό. 3Βάζουμε σε κατσαρόλα 4 ποτήρια βραστό νερό και τα φασόλια και μόλις πάρουν βράση ρίχνουμε όλα τα υλικά. 4Αφήνουμε να σιγοβράσουν μισή ώρα και σβήνουμε τη φωτιά. Αν δούμε ότι δεν έχει αρκετό νερό προσθέτουμε μάι φλυτζάνα νερό ακόμη. close full screen 00:00 0 Reviews Cancel reply Your review ...All fields are required to submit a review.Your name ... Your email ... Facebook Twitter Google+ Pinterest Email