1Αρχικά θα χτυπήσουμε τα αβγά με τη ζάχαρη και ρίχνουμε μέσα το γιαούρτι μέχρι να γίνει ενα ομοιογενές μείγμα!
2Στη συνέχεια θα ρίξουμε το μπέικιν και σιγά σιγά το αλεύρι και πλάθουμε μέχρι η ζύμη να μην κολλάει στα χέρια μας.Αφου τελειώσουμε με τη ζύμη περιχύνουμε με λιγο λαδι.
3Αφού ειναι έτοιμη η ζύμη, ανοίγουμε το φύλλο μας σε πάχος περίπου 2 εκατοστών και κόβουμε το φύλλο μας σε διαγώνια κομμάτια περίπου 10 εκ.
4Στην συνέχεια χαράζουμε το κέντρο κάθε ενος απο τα κομμάτια μας δημιουργώντας μια σχισμή και περνάμε μέσα στην σχισμή την μια άκρη της ζύμης
5Οταν είναι ετοιμα τα ρίχνουμε τα ωτία σε καυτό ελαιόλαδο, χαμηλώνουμε την φωτιά και ψήνουμε μέχρι να ροδίσουν.