Σούπερ μεζές για καλή παρέα και κρασί τα φρυγαδέλια, για την ημέρα του Πάσχα. Από τα πιο παραδοσιακά πιάτα των ημερών αυτών
Σούπερ μεζές για καλή παρέα και κρασί τα φρυγαδέλια, για την ημέρα του Πάσχα. Από τα πιο παραδοσιακά πιάτα των ημερών αυτών

Φρυγαδέλια με συκωτάκια και μπώλια

Από Χρυσω Κωνσταντινου  , ,   

Απρίλιος 6, 2017

Σούπερ μεζές για καλή παρέα και κρασί τα φρυγαδέλια, για την ημέρα του Πάσχα. Από τα πιο παραδοσιακά πιάτα των ημερών αυτών

Συστατικά

Αρνίσια συκώτια

Μπόλια απο αρνί

Αλάτι χονδρό

Πιπέρι

Θυμάρι η ρίγανι Φρέσκα κατα προτίμηση

Οδηγίες

1Πλένουμε καλά το συκώτι και το κόβουμε σε μεγάλα κομμάτια του ίδιου μεγέθους περίπου ολα.

2Μετά προσθέτουμε το αλάτι το πιπέρι κάι τα μυρωδικά μας.

3Παίρνουμε την μπόλια μας και αρχίζουμε να τυλίγουμε τα συκωτάκια μας.

4Στην συνέχεια περνάμε τα συκωτάκια με την μπόλια σε ξυλάκι απο σουβλάκια.

5Έχοντας έτοιμα τα συκωτάκια μας τα ψήνουμε είτε στα κάρβουνα είτε στον φούρνο στο γκρίλ!

Photo Credit: salihseckinsevinc1 Flickr via Compfight cc

00:00

1 Κριτική

Μαργαρίτα Ψάαρη

Απρίλιος 12, 2017

αγαπημένο, κάθε Πάσχα μας τα έφτιαχνε ο παππούς μου, στο φούρνο τα έβαζε

Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικά για την αποδοχή της κριτικής.

Send this to friend