Facebook Twitter Google+ Pinterest Email 0 Full-screen Τσιπς παντζαριού, υγιεινά και νόστιμα By Ioannis Koukos Εύκολες συνταγές, Νηστίσιμα, Σνακ και Σάντουιτς Κατσαρόλα, Φούρνος March 31, 2017 Ξεχάστε τα συνηθισμένα τσιπς από πατάτα... Τα τσιπς παντζαριού έρχονται να σας προσφέρουν ένα υγιεινό σνακ! Prep: 20 mins Cook: 1 hr Yields: 1 μπολ γεμάτο Ingredients μισό κιλό παντζάρια αλάτι σπορέλαιο 1 1/2 φλυτζάνι νερό 5 κουταλιές της σούπας ζάχαρη Directions 1Πλένουμε πολύ καλά τα παντζάρια και τα κόβουμε σε πολύ λεπτές φέτες 2-3 χιλιοστών. 2Σε κατσαρόλα βάζουμε το νερό και τη ζάχαρη και βάζουμε στη φωτιά μέχρι να λιώσει η ζάχαρη. 3Μόλις το μείγμα γίνει σιρόπι, αφαιρούμε από τη φωτιά και ρίχνουμε μέσα τα παντζάρια. 4Τα αφήνουμε για περίπου 20 λεπτά. 5Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200 βαθμούς και στραγγίζουμε τα παντζάρια. 6Αλατίζουμε τα παντζάρια και τα στρώνουμε σε ταψί που έχουμε βάλει λαδόκολλα. 7Ψήνουμε για μία ώρα.Photo Credit: brent.hofacker Flickr via Compfight cc close full screen 00:00 0 Reviews Cancel reply Your review ...All fields are required to submit a review.Your name ... Your email ... Facebook Twitter Google+ Pinterest Email