3Χρησιμοποιώντας ένα στρογγυλό κουπ-πατ ή το χείλος ενός ποτηριού με διάμετρο όσο το πάνω μέρος μιας θήκης των μάφινς, κόβετε τις τορτίγιας σε έξι μικρότερους κύκλους.
4Τοποθετείτε στις βάσεις των μάφινς τους κύκλους από τις τορτίγιες. Απλώνετε σε κάθε θέση με τη σειρά, δυο κουταλιές του γλυκού σάλτσα, τριμμένη μοτσαρέλα, μια πρέζα παρμεζάνα και 3 ροδέλες λουκάνικου.
5Ψήνουμε για 10 λεπτά ή μέχρι το τυρί να λιώσει.
6Πασπαλίζουμε, όσο είναι ζεστά, με βασιλικό.
Αντί λουκάνικων, μπορούμε να βάλουμε όποιο άλλο αλλαντικό θέλουμε.
Ευαγγελία Παπαδημητρίου
September 2, 2016
!