Καβαλιώτικη συνταγή απο τα παλιά χρόνια που ο κόσμος έκανε παραλλαγές στην γέμιση της Μπομπότας που ήταν ένα εύκολο ψωμί ανάγκης για κάθε μέρα και για το τραπέζι του Πάσχα
Prep: 5 mins
Cook: 45 mins
Yields: 4 μερίδες
Ingredients
5 κολοκυθάκια.
2 αυγά.
1 γιαούρτι 200γρ.
1/2 κούπα λάδι.
300γρ. Τυρί.
100γρ. Κασέρι.
1 κουταλιά σούπας μπέικιν.
1 κουταλιά σούπας μαιντανός.
1 κουταλιά σούπας άνηθος.
2 κούπες αλεύρι.
Λίγο Αλάτι και Πιπέρι.
Directions
1Τρίβουμε τα κολοκυθάκια και τα βάζουμε στο τρυπητό να στραγγίσουν,
2Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί με ένα μεγάλο κουτάλι,
3Τα βάζουμε σε λαδωμένο ταψί και ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 45 λεπτά μέχρι να ροδίσουν.