Παραδοσιακή ιδιαίτερη Μηλόπιτα Κέικ με καταγωγή απο την πανέμορφη πόλη της Καβάλας συνοδευτικό μετά το τραπέζι του Πάσχα
Παραδοσιακή ιδιαίτερη Μηλόπιτα Κέικ με καταγωγή απο την πανέμορφη πόλη της Καβάλας συνοδευτικό μετά το τραπέζι του Πάσχα

Μηλόπιτα Κέικ Καβαλιώτικη

Από Nikos Αggis  , , , ,   ,

Απρίλιος 6, 2017

Παραδοσιακή ιδιαίτερη Μηλόπιτα Κέικ με καταγωγή απο την πανέμορφη πόλη της Καβάλας συνοδευτικό μετά το τραπέζι του Πάσχα

  • Προετοιμασία: 10 λεπτά
  • Μαγείρεμα: 45 λεπτά
  • Μερίδες: 8-12 κομμάτια

Συστατικά

4 αυγά.

2 φλυτζάνια ζάχαρη.

2 φλυτζάνια αλεύρι.

1 μπέικιν.

1 βανίλια.

1 κουταλιά γλυκού κανέλα.

1 φλυτζάνι σπορέλαιο.

3 κόκκινα μήλα σε κυβάκια.

Οδηγίες

1Ανακατεύουμε την ζάχαρη με τα αυγά,

2Μετά προσθέτουμε το μπέικιν την κανέλα και το λάδι και τέλος σιγά σιγά το αλέυρι,

3Βάζουμε τα μήλα και ανακετεύουμε μια γύρα,

4Τα βάζουμε σε βουτυροαλευρωμένο ταψί και ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 45 λεπτά,

5Όταν βγάλουμε απο φούρνο ρίχνουμε άχνη.

00:00

0 Κριτικές

Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικά για την αποδοχή της κριτικής.

Send this to friend