

Κοφτό μακαρονάκι με χταπόδι
By Vasiliki Iliadi Ζυμαρικά, Θαλασσινά, Νηστίσιμα Κατσαρόλα
March 30, 2017
Ότι και να πούμε για αυτό το θαλασσινό πιάτο από κοφτό μακαρονάκι με χταπόδι είναι λίγο. Άρωμα Ελλάδας μόνο...
- Prep: 20 mins
- Cook: 1 hr 30 mins
- Yields: 6 μερίδες φαγητού
Directions
1Βράζουμε το χταπόδι σε κατσαρόλα μέχρι να μαλακώσει.
2Μόλις βράσει το κόβουμε σε κομμάτια.
3Σε άλλη κατσαρόλα σοτάρουμε το κρεμμύδι και τα κομμάτια χταποδιού.
4Μόλις το χταπόδι πάρει χρώμα, σβήνουμε με το κρασί και ρίχνουμε τον πελτέ και την ντομάτα.
5Μετά ρίχνουμε τα μακαρόνια, το νερό, τα μπαχαρικά, το αλάτι και τη δάφνη.
6Βράζουμε για 20 λεπτά.
7Μόλις μαγειρευτεί το φαγητό πασπαλίζουμε με μαιντανό.