Facebook Twitter Google+ Pinterest Email 0 Full-screen Κατσικάκι στη σούβλα με λίγη γέμιση By ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΠΕΓΙΟΓΛΟΥ Κρέας, Πασχαλινές Σχάρα April 5, 2017 Το Πάσχα, αυτές οι συνταγές έχουν την τιμητική τους. Κατσικάκι στη σούβλα με λίγη γέμιση λοιπόν και για μια μέρα ξεχάστε τις θερμίδες... Prep: 2 hrs Cook: 3 hrs Yields: 10-11 μερίδες Ingredients Αλάτι Μαυροπίπερο Βιτάμ 2 σκελίδες σκόρδο 4 πατάτες 2 ντομάτες Directions 1Αφήνουμε καλά να στραγγίσει το αίμα από το κατσίκι. 2Βγάζουμε τα εντόσθια, το πλένουμε πολύ καλά και το περνάμε στη σούβλα . 3Βάζουμε μέσα 4 κομμένες πατάτες στα τέσσερα, 2 ντομάτες επίσης κομμένες στα 4. 4Το πασπαλίζουμε με λιωμένο βιταμ. Το ράβουμε πάρα πολύ σφιχτά για να μη τρέξουν τα υγρά και φύγουν τα υλικά. 5Το βάζουμε σε σιγανή φωτιά.Photo Credit: mygreecetravelblog Flickr via Compfight cc close full screen 00:00 0 Reviews Cancel reply Your review ...All fields are required to submit a review.Your name ... Your email ... Facebook Twitter Google+ Pinterest Email