

Directions
1Ανακατευουμε νερο, ζαχαρη, ηλιελαιο.
2Ανακατευουμε αλευρι, μπεικιν, κακαο.
3Ανακατευουμε καλα τα δυο μειγματα.
4Προσθετουμε τη μαρμελαδα, τα αποξηραμενα φρουτα ψιλοκομμενα και τα καρυδια και ανακατευουμε καλα.
5Στρωνουμε ενα ταψι (στρογγυλο διαμετρο 28 cm) με λαδοκολλα.
6Βαζουμε σε μετρια φωτια στο φουρνο (200 βαθμους) για 35-40 λεπτα.
7Αφηνουμε να κρυωσει πριν κοψουμε.
Μπορουμε να το σερβιρουμε με ζαχαρη αχνη, κανελα η λιωμενη κουβερτουρα απο πανω.