masame.gr - φωτογραφία συνταγής
masame.gr - φωτογραφία συνταγής

Γαύρος Μαρινάτος

Από Nikos Αggis  , , ,   , ,

Μάρτιος 27, 2017

  • Προετοιμασία: 2 ώρες 30 λεπτά
  • Μερίδες: 6 μερίδες

Συστατικά

1 κιλό φρέσκος γαύρος--400ml ξύδι--Αλάτι--10 κλωνάρια φρέσκος άνιθος

Οδηγίες

1Αφαιρούμε το κεφάλι τα εντόσθια και το κεντρικό κόκαλο τοποθετώντας τα φιλέτα σε ένα ταψί,

2Προσθέτουμε απο πάνω τους το αλάτι το ξύδι και τον άνιθο άκοπο,

3Τα αφήνουμε τα φιλέτα να μαριναριστούν για 2 μερες στο ψυγείο,

4Αφού είναι έτοιμα τα αφαιρούμε απο την μαρινάδα και τα τοποτεθούμε μέσα σε ηλιέλαιο για να μπορούμε να τα συντηρήσουμε.

00:00

0 Κριτικές

Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικά για την αποδοχή της κριτικής.

Send this to friend