Facebook Twitter Google+ Pinterest Email 0 Full-screen Γαύρος Μαρινάτος By Nikos Αggis Θαλασσινά, Λαχανικά, Λίγα υλικά, Ορεκτικά και ντιπ Ανάμιξη, Κοκτέιλ, Ψυγείο March 27, 2017 Prep: 2 hrs 30 mins Yields: 6 μερίδες Ingredients 1 κιλό φρέσκος γαύρος--400ml ξύδι--Αλάτι--10 κλωνάρια φρέσκος άνιθος Directions 1Αφαιρούμε το κεφάλι τα εντόσθια και το κεντρικό κόκαλο τοποθετώντας τα φιλέτα σε ένα ταψί, 2Προσθέτουμε απο πάνω τους το αλάτι το ξύδι και τον άνιθο άκοπο, 3Τα αφήνουμε τα φιλέτα να μαριναριστούν για 2 μερες στο ψυγείο, 4Αφού είναι έτοιμα τα αφαιρούμε απο την μαρινάδα και τα τοποτεθούμε μέσα σε ηλιέλαιο για να μπορούμε να τα συντηρήσουμε. close full screen 00:00 0 Reviews Cancel reply Your review ...All fields are required to submit a review.Your name ... Your email ... Facebook Twitter Google+ Pinterest Email