

Αυγά γεμιστά με σολωμό άνηθο και κάπαρι
By Χρυσω Κωνσταντινου Ορεκτικά και ντιπ, Πασχαλινές Ανάμιξη
April 6, 2017
Εύκολη συνταγή για ορεκτικά με αυγά γεμιστά με σολωμό άνηθο και κάπαρι, και μιας και το Πάσχα θα μείνουν πολλά, ας τα αξιοποιήσουμε!
- Yields: 20 ορεκτικά
Directions
1Αρχικά βράζουμε τα αυγά μας καλά μεχρι να γίνουν σφιχτά!
2Μολις είναι έτοιμα περιμένουμε λίγο να κρυώσουν ,τα καθαρίζουμε και τα κόβουμε στη μέση .
3Ρίχνουμε τους κρόκους μαζί με την μαγιονέζα σε ενα μπόλ και στην συνέχεια ρίχνουμε τη μουστάρδα, τον καπνιστό σολωμό, το χυμό λεμόνι και στο τέλος τον άνηθο με το πιπέρι.
4Ανακατεύουμε καλά το μείγμα μέχρι να λιώσε. Αφού έχει λιώσει το μείγμα μας γεμίζουμε τα αυγά με ένα κουταλάκ (Κατα προτίμηση με κορνέ).
5Προσθέτουμε την κάπαρη στα αυγά και αφού είναι έτοιμα τα βάζουμε στο ψυγείο για μια με δύο ώρες και μετα είναι έτοιμα να σας τρελάνουν τον ουρανίσκο!