Εύκολη συνταγή για ορεκτικά με αυγά γεμιστά με σολωμό άνηθο και κάπαρι, και μιας και το Πάσχα θα μείνουν πολλά, ας τα αξιοποιήσουμε!
Εύκολη συνταγή για ορεκτικά με αυγά γεμιστά με σολωμό άνηθο και κάπαρι, και μιας και το Πάσχα θα μείνουν πολλά, ας τα αξιοποιήσουμε!

Αυγά γεμιστά με σολωμό άνηθο και κάπαρι

Από Χρυσω Κωνσταντινου  ,   

Απρίλιος 6, 2017

Εύκολη συνταγή για ορεκτικά με αυγά γεμιστά με σολωμό άνηθο και κάπαρι, και μιας και το Πάσχα θα μείνουν πολλά, ας τα αξιοποιήσουμε!

  • Μερίδες: 20 ορεκτικά

Συστατικά

10 Αυγά Βρασμένα σφικτά

4 κουταλάκια της σούπας Μαγιονέζα

2 κ.σ. μουστάρδα Ντιζόν

120 γρ καπνιστό σολωμό

Χυμό απο μισό λεμόνι

1 κ.σ. άνηθο ψιλοκομμένο

Κάπαρη

Πιπέρι

Οδηγίες

1Αρχικά βράζουμε τα αυγά μας καλά μεχρι να γίνουν σφιχτά!

2Μολις είναι έτοιμα περιμένουμε λίγο να κρυώσουν ,τα καθαρίζουμε και τα κόβουμε στη μέση .

3Ρίχνουμε τους κρόκους μαζί με την μαγιονέζα σε ενα μπόλ και στην συνέχεια ρίχνουμε τη μουστάρδα, τον καπνιστό σολωμό, το χυμό λεμόνι και στο τέλος τον άνηθο με το πιπέρι.

4Ανακατεύουμε καλά το μείγμα μέχρι να λιώσε. Αφού έχει λιώσει το μείγμα μας γεμίζουμε τα αυγά με ένα κουταλάκ (Κατα προτίμηση με κορνέ).

5Προσθέτουμε την κάπαρη στα αυγά και αφού είναι έτοιμα τα βάζουμε στο ψυγείο για μια με δύο ώρες και μετα είναι έτοιμα να σας τρελάνουν τον ουρανίσκο!

Photo Credit: EveyG- Flickr via Compfight cc

00:00

0 Κριτικές

Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικά για την αποδοχή της κριτικής.

Send this to friend