Τρόποι Μαγειρέματος: Ανάμιξη
Μπακαλιάρος Τηγανιτός με Σκορδαλιά
Έθιμο που καθιερώθηκε στην Πατρίδα μας απο την Ορθόδοξη Εκκλησία και επιτρέπεται μέσα στην Σαρακοστή για 2 μέρες μόνο η κατανάλωση ψαριού την ημέρα του Ευαγγελισμού και την Κυριακή των Βαίων.
By Nikos Αggis
Αυγά γεμιστά με σολωμό άνηθο και κάπαρι
Εύκολη συνταγή για ορεκτικά με αυγά γεμιστά με σολωμό άνηθο και κάπαρι, και μιας και το Πάσχα θα μείνουν πολλά, ας τα αξιοποιήσουμε!
Μηλόπιτα Κέικ Καβαλιώτικη
Παραδοσιακή ιδιαίτερη Μηλόπιτα Κέικ με καταγωγή απο την πανέμορφη πόλη της Καβάλας συνοδευτικό μετά το τραπέζι του Πάσχα
By Nikos Αggis
Σεφταλιές με σκέπες αρνίσιες
Ωραίος και απίστευτος μεζές οι σεφταλιές, πάντα ευπρόσδεκτος στο Πασχαλινό τραπέζι μαζί με τα υπόλοιπα κρέατα και τις φρέσκιες σαλάτες
By Nikos Αggis
Μελιτζανοσαλάτα από τεφτέρι
Μια εύκολη και παλιά συνταγή επιτυχίας νόστιμης μελιτζανοσαλάτας που είναι ένα ορεκτικό που δεν πρέπει να λείπει απο το τραπέζι μας στην νηστεία ή ως συνοδευτικός μεζές σε τσιπουροκαταστάσεις και ώς σαλάτα στα ψητά τις γιορτές ακόμα και για καθημερινή κατανάλωση.Με μέτρο όμως γιατί το σκορδάκι ρίχνει την πίεση!!!
By Nikos Αggis
Κοτόπουλο με πορτοκάλι και ούζο
Κοτόπουλο με πορτοκάλι και ούζο, ένας πολύ ενδιαφέρον γαστριμαργικός συνδυασμός που αφήνει μόνο θετικές εντυπώσεις
Κορμός Σοκολάτας για Κατάψυξη
Εύκολος κορμός σοκολάτας χωρίς ιδιαίτερη επεξεργασία, στην κατάψυξη για... γρήγορες αποφάσεις και απολαύσεις!!!
By Nikos Αggis
Μπουγιουρντί
Το μπουγιουρντί είναι ένα απο τα πιο γνωστά και νόστιμα ορεκτικά σε Πασχαλινά τραπέζια συγκεντρώσεις παρέας και οικογένειας συνοδευτικό σε πιάτα με κρέατα και τηγανητούς μεζέδες
By Nikos Αggis
Ταχινοκουλουράκια εύκολα και νηστίσιμα
Ταχινοκουλουράκια πανεύκολα και πεντανόστιμα! Δε χρειάζονται ούτε mixer. Τρώγονται ζεστά ή κρύα ειδικά τη Μ. Εβδομάδα, και όχι μόνο!
Κοκορέτσι αρβανίτικο παραδοσιακό
Ένα έδεσμα που έχει την τιμητική του ιδιαίτερα την ημέρα της Κυριακής του Πάσχα. Το κοκορέτσι αρβανίτικο όμως είναι ότι πιο γεμάτο θα βρείτε!
