Τρόποι Μαγειρέματος: Ανάμιξη

Μπακαλιάρος Τηγανιτός με Σκορδαλιά

Μπακαλιάρος Τηγανιτός με Σκορδαλιά

Έθιμο που καθιερώθηκε στην Πατρίδα μας απο την Ορθόδοξη Εκκλησία και επιτρέπεται μέσα στην Σαρακοστή για 2 μέρες μόνο η κατανάλωση ψαριού την ημέρα του Ευαγγελισμού και την Κυριακή των Βαίων.

Από Nikos Αggis

Εύκολη συνταγή για ορεκτικά με αυγά γεμιστά με σολωμό άνηθο και κάπαρι, και μιας και το Πάσχα θα μείνουν πολλά, ας τα αξιοποιήσουμε!

Αυγά γεμιστά με σολωμό άνηθο και κάπαρι

Εύκολη συνταγή για ορεκτικά με αυγά γεμιστά με σολωμό άνηθο και κάπαρι, και μιας και το Πάσχα θα μείνουν πολλά, ας τα αξιοποιήσουμε!

Από Χρυσω Κωνσταντινου

Παραδοσιακή ιδιαίτερη Μηλόπιτα Κέικ με καταγωγή απο την πανέμορφη πόλη της Καβάλας συνοδευτικό μετά το τραπέζι του Πάσχα

Μηλόπιτα Κέικ Καβαλιώτικη

Παραδοσιακή ιδιαίτερη Μηλόπιτα Κέικ με καταγωγή απο την πανέμορφη πόλη της Καβάλας συνοδευτικό μετά το τραπέζι του Πάσχα

Από Nikos Αggis

Σεφταλιές με σκέπες αρνίσιες

Σεφταλιές με σκέπες αρνίσιες

Ωραίος και απίστευτος μεζές οι σεφταλιές, πάντα ευπρόσδεκτος στο Πασχαλινό τραπέζι μαζί με τα υπόλοιπα κρέατα και τις φρέσκιες σαλάτες

Από Nikos Αggis

Μια εύκολη και παλιά συνταγή νόστιμης μελιτζανοσαλάτας που είναι ένα ορεκτικό που δεν πρέπει να λείπει απο το τραπέζι μας στην νηστεία

Μελιτζανοσαλάτα από τεφτέρι

Μια εύκολη και παλιά συνταγή επιτυχίας νόστιμης μελιτζανοσαλάτας που είναι ένα ορεκτικό που δεν πρέπει να λείπει απο το τραπέζι μας στην νηστεία ή ως συνοδευτικός μεζές σε τσιπουροκαταστάσεις και ώς σαλάτα στα ψητά τις γιορτές ακόμα και για καθημερινή κατανάλωση.Με μέτρο όμως γιατί το σκορδάκι ρίχνει την πίεση!!!

Από Nikos Αggis

Κοτόπουλο με πορτοκάλι και ούζο, ένας πολύ ενδιαφέρον γαστριμαργικός συνδυασμός που αφήνει μόνο θετικές εντυπώσεις

Κοτόπουλο με πορτοκάλι και ούζο

Κοτόπουλο με πορτοκάλι και ούζο, ένας πολύ ενδιαφέρον γαστριμαργικός συνδυασμός που αφήνει μόνο θετικές εντυπώσεις

Από Athina Svolimi

Κορμός Σοκολάτας για Κατάψυξη

Κορμός Σοκολάτας για Κατάψυξη

Εύκολος κορμός σοκολάτας χωρίς ιδιαίτερη επεξεργασία, στην κατάψυξη για... γρήγορες αποφάσεις και απολαύσεις!!!

Από Nikos Αggis

Μπουγιουρντί

Το μπουγιουρντί είναι ένα απο τα πιο γνωστά και νόστιμα ορεκτικά σε Πασχαλινά τραπέζια συγκεντρώσεις παρέας και οικογένειας συνοδευτικό σε πιάτα με κρέατα και τηγανητούς μεζέδες

Από Nikos Αggis

Ταχινοκουλουράκια πανεύκολα και πεντανόστιμα! Δε χρειάζονται ούτε mixer. Τρώγονται ζεστά ή κρύα ειδικά τη Μ. Εβδομάδα, και όχι μόνο!

Ταχινοκουλουράκια εύκολα και νηστίσιμα

Ταχινοκουλουράκια πανεύκολα και πεντανόστιμα! Δε χρειάζονται ούτε mixer. Τρώγονται ζεστά ή κρύα ειδικά τη Μ. Εβδομάδα, και όχι μόνο!

Από ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ

Ένα έδεσμα που έχει την τιμητική του ιδιαίτερα την ημέρα της Κυριακής του Πάσχα. Το κοκορέτσι αρβανίτικο όμως είναι ότι πιο γεμάτο θα βρείτε!

Κοκορέτσι αρβανίτικο παραδοσιακό

Ένα έδεσμα που έχει την τιμητική του ιδιαίτερα την ημέρα της Κυριακής του Πάσχα. Το κοκορέτσι αρβανίτικο όμως είναι ότι πιο γεμάτο θα βρείτε!

Από GEORGIA VETSOU

Send this to friend