Κατηγορία: Κρέας

Σεφταλιές με σκέπες αρνίσιες

Σεφταλιές με σκέπες αρνίσιες

Ωραίος και απίστευτος μεζές οι σεφταλιές, πάντα ευπρόσδεκτος στο Πασχαλινό τραπέζι μαζί με τα υπόλοιπα κρέατα και τις φρέσκιες σαλάτες

By Nikos Αggis

Το αρνάκι είναι το ίδιο γευστικό είτε στη σούβλα, είτε στο φούρνο, είτε σα σουβλάκι, και ιδιαίτερο το αρνάκι λεμονάτο με αγκινάρες στο φούρνο

Αρνάκι λεμονάτο στον φούρνο με αγκινάρες

Το αρνάκι είναι το ίδιο γευστικό είτε στη σούβλα, είτε στο φούρνο, είτε σα σουβλάκι, και ιδιαίτερο το αρνάκι λεμονάτο με αγκινάρες στο φούρνο

By Ioannis Koukos

Αρνάκι στη λαδόκολλα για όσους δεν αντέχουν να γυρίζουν σούβλες... Εξαίσιο έδεσμα και όχι μόνο για τις ημέρες του Πάσχα

Αρνάκι στη λαδόκολλα

Αρνάκι στη λαδόκολλα για όσους δεν αντέχουν να γυρίζουν σούβλες... Εξαίσιο έδεσμα και όχι μόνο για τις ημέρες του Πάσχα

By Ioannis Koukos

masame.gr - φωτογραφία συνταγής

Μοσχάρι με μέλι και ξύσμα πορτοκαλιού

By Flora Samara

Συκωταριά αρνίσια πικάντικη, μεζές για μπόλικο κρασί ή τσίπουρο, ιδανικό για τους ψήστες του οβελία που επιθυμούνε "δυνατές γεύσεις".

Συκωταριά αρνίσια πικάντικη

Εύκολος μεζές για μπόλικο κρασί ή τσίπουρο, ιδανικό για τους ψήστες του οβελία που επιθυμούνε "δυνατές γεύσεις" κι όσο περιμένουνε να ψηθεί ο οβελίας.

By ΒΕΝΕΤΗΣ ΚΑΡΑΜΠΑΣΗΣ

Πασχαλινή συνταγή το κατσικάκι καπαμά, ντυμένο στα κόκκινα της ντομάτας, θα κάνει τους καλεσμένους σας να καθαρίσουν και τα πιάτα

Κατσικάκι καπαμά

Πασχαλινή συνταγή το κατσικάκι καπαμά, ντυμένο στα κόκκινα της ντομάτας, θα κάνει τους καλεσμένους σας να καθαρίσουν και τα πιάτα

By Panagiota Filaktaki

Το αρνάκι γάλακτος γεμιστό το συναντούμε με πολλές παραλλαγές γέμισης. Η συνταγή αυτή μας έρχεται από τη Μακεδονία.

Αρνάκι γάλακτος γεμιστό

Το αρνάκι γάλακτος γεμιστό το συναντούμε με πολλές παραλλαγές γέμισης. Η συνταγή αυτή μας έρχεται από τη Μακεδονία.

By ΒΕΝΕΤΗΣ ΚΑΡΑΜΠΑΣΗΣ

Το μαστέλο είναι ένα παραδοσιακό σκεύος σαν αμφορέας, που το χρησιμοποιούν στη Σίφνο για μαγείρεμα σε ξυλόφουρνους και έχει το ρόλο γάστρας.

Μαστέλο Σίφνου γεμάτο με αρνάκι

Το μαστέλο είναι ένα παραδοσιακό πήλινο σκεύος σαν αμφορέας, που το χρησιμοποιούν στη Σίφνο για μαγείρεμα σε ξυλόφουρνους και έχει το ρόλο γάστρας.

By sofia pantelia

Το κεφάλι του Χότζα, το ονόμασε η μαγείρισσα της συνταγής γιατί το πιάτο εμφανισιακά ταιριάζει με το τουρμπάνι που φοράει ένας χότζας. Υπέροχος αρνίσιος κρασομεζές

Το κεφάλι του Χότζα (Αρνίσιος κρασομεζές)

Το κεφάλι του Χότζα, το ονόμασε η μαγείρισσα της συνταγής γιατί το πιάτο εμφανισιακά ταιριάζει με το τουρμπάνι που φοράει ένας χότζας. Υπέροχος αρνίσιος κρασομεζές

By ΒΕΝΕΤΗΣ ΚΑΡΑΜΠΑΣΗΣ

Τα λεγόμενα και μικρά κοκορετσάκια, τα γαρδουμπάκια, είναι ένας τέλειος κρασομεζές για το τραπέζι το πασχαλινό!

Γαρδουμπάκια Γεωργίας

Τα λεγόμενα και μικρά κοκορετσάκια, τα γαρδουμπάκια, είναι ένας τέλειος κρασομεζές για το τραπέζι το πασχαλινό!

By ΓΕΩΡΓΙΑ ΣΙΩ

Send this to friend