Κατηγορία: Βασικές συνταγές
Μπακαλιάρος Τηγανιτός με Σκορδαλιά
Έθιμο που καθιερώθηκε στην Πατρίδα μας απο την Ορθόδοξη Εκκλησία και επιτρέπεται μέσα στην Σαρακοστή για 2 μέρες μόνο η κατανάλωση ψαριού την ημέρα του Ευαγγελισμού και την Κυριακή των Βαίων.
By Nikos Αggis
Σπιτικό ψωμί
Νόστιμο σπιτικό ψωμί. Όπως τα περισσότερα ψωμιά έτσι και αυτό χρειάζεται αρκετό ζύμωμα αλλά όταν θα ευωδιάζει την ώρα που ψήνεται...
Κορμός Σοκολάτας για Κατάψυξη
Εύκολος κορμός σοκολάτας χωρίς ιδιαίτερη επεξεργασία, στην κατάψυξη για... γρήγορες αποφάσεις και απολαύσεις!!!
By Nikos Αggis
Σπαγγέτι με Ελιές και Ντοματίνια
Μια ωραία και εύκολη συνταγή ζυμαρικών για τους μήνες της Άνοιξης και του Καλοκαιριού ελαφριά νόστιμη και το κυριότερο δροσερή
By Nikos Αggis
Μπούτι Χοιρινό στον Φούρνο με Μπύρα και Μουστάρδα
Χοιρινό μπούτι στον φούρνο μια διαφορετική συνταγή για την ημέρα του Πάσχα στο τραπέζι μας με καλεσμένους ή γενικώς σε συκεντρώσεις χαράς και γιορτές
By Nikos Αggis
Φάβα Σαντορίνης με βελούδινη υφή
Η παραδοσιακή φάβα Σαντορίνης σε μία εύκολη συνταγή με βελούδινο αποτέλεσμα που θα τη λατρέψετε είτε σαν πιάτο είτε σαν ντιπ
Μπούτι Αρνίσιο στο Λαδόχαρτο
Νόστιμη και πετυχημένη συνταγή για ζουμερό τρυφερό και τέλεια ψημένο αρνάκι στο λαδόχαρτο το οποίο εγλωβίζει όλα τα υγρά και τις μυρωδιές να παραμείνουν μέσα στο κρέας
By Nikos Αggis
