Διαγωνισμός Ιουλίου 2016

  Καταχωρήθηκε   από   1,952 comments

Σετ χύτρα 8lt. VITAQUICK και τηγάνι 4lt. 26cm.FISSLER

Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΛΗΞΕ.

Ευχαριστούμε όλους για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό! Η αλήθεια είναι πως ήταν συγκινητική. Τα σχόλιά σας θα μας βοηθήσουν στο να βελτιώσουμε τη σελίδα μας. Συγχαρητήρια στο νικητή. Μείνετε μαζί μας γιατί θα ακολουθήσουν πολλές συνταγές, ενδιαφέροντα άρθρα και βεβαίως νέοι διαγωνισμοί (ήδη τρέχει ένας στη σελίδα μας στο Facebook, μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή εδώ) .

Ο Νικητής: Θεοδώρα Θεοδώρου

1ος Επιλαχών: Ιωσήφ Βαρδάκης

2ος Επιλαχών: Πανασέτη Κυριακή

Ο νικητής θα ενημερωθεί από εμάς μέσω email για να ακολουθήσει τις απαραίτητες οδηγίες. Στην περίπτωση που δεν πληροί τις προϋποθέσεις του διαγωνισμού ή δεν αποδεχθεί το δώρο ή η επικοινωνία δεν είναι εφικτή εντός 5 ημερών, το δώρο μεταφέρεται στον 1ο επιλαχόντα κοκ.

 

(Σας καλωσορίζουμε στον πρώτο μας διαγωνισμό της σελίδας masame.gr! Σαν πρώτο δώρο, σκεφτήκαμε μία χύτρα ταχύτητας Vitaquick της Fissler, τριών τεμαχίων, για να σας μειώσει το χρόνο μαγειρέματος (μπορείτε να τη δείτε εδώ). Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να γράψετε σε αυτή τη σελίδα το ονοματεπώνυμό σας, το email σας και ένα σχόλιο, ιδέα ή πρόταση και να το αποστείλετε. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν μόνο οι κάτοικοι εντός Ελλάδας.

Σημείωση: το σχόλιό σας θα αναρτηθεί μετά από εξέταση του διαχειριστή για αποφυγή spamming και ανάρμοστης συμπεριφοράς. Ο διαγωνισμός έχει έναρξη την 4η Ιουλίου 2016 και ώρα 15:00 και λήξη την 24η Ιουλίου 2016 και ώρα 23:00.

Μπορείτε να δείτε τους όρους συμμετοχής εδώ.

Θα γίνει ανακοίνωση μόνο του ονόματος του νικητή και των επιλαχόντων, την 25η Ιουλίου, από το masame.gr. Ο νικητής θα ενημερωθεί μέσω email και τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν!

Μεταβείτε στη φόρμα συμμετοχής…

Καλή σας τύχη!)


Συγγραφέας: arvanitis

Καθηγητής πληροφορικής και φωτογραφίας, με αδυναμία στην κόρη και στη γυναίκα μου. Λάτρης της μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής και επιρρεπής σε ο,τιδήποτε έχει σοκολάτα! Υποστηρικτής του "κινήματος": η σοκολάτα προέρχεται από τα κακαόδεντρα άρα είναι φρούτο!!!

Send this to friend