Διαγωνισμός “Ελλήνων Πάσχα”

  Καταχωρήθηκε   από   Χωρίς σχόλια

Διαγωνισμός Ελλήνων Πάσχα

Διαγωνισμός “Ελλήνων Πάσχα” λοιπόν και από τις 24/3/2017 μέχρι και τις 7/4/2017, μπορείτε να συμμετέχετε στο διαγωνισμό του masame.gr! Τι πρέπει να κάνετε; Να καταγράψετε στο σάιτ μας τουλάχιστον μία ΠΑΣΧΑΛΙΝΗ συνταγή!

Όταν λέμε ΠΑΣΧΑΛΙΝΗ εννοούμε συνταγή (παραδοσιακές και μη) που φτιάχνετε την περίοδο από τη Μεγάλη Εβδομάδα και πέρα. Γλυκό, Κρέας, Ζυμαρικά, Επιδόρπια, Τσουρέκια, Κοκορέτσι, Κοντοσούβλι, Πίτες, τα δεχόμαστε ΟΛΑ!

Μπορείτε να συμμετέχετε με παραπάνω από μία συνταγές.

Και μετά από κλήρωση, 2 νικητές θα κερδίσουν από ένα ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΝΑΞΙΩΤΙΚΟ ΚΑΤΣΙΚΙ (9-10 κιλά) από το κατάστημα Νάξια Επιλογή! Ο διαγωνισμός ισχύει ΜΟΝΟ για κατοίκους Ελλάδος.

Τι πρέπει να κάνετε:

  1. Μπαίνετε στη σελίδα masame.gr
  2. Πατάτε το κουμπί (πάνω δεξιά) ΕΙΣΟΔΟΣ ή την επιλογή στο μενού ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ
  3. Κάνετε εγγραφή (δωρεάν). Αν είστε ήδη εγγεγραμμένος ΣΥΝΔΕΣΗ. Προσοχή στο email, να το αναγράψετε σωστά.
  4. Εισάγετε τη συνταγή σας (ΔΙΚΗ ΣΑΣ συνταγή όχι αντιγραφές από άλλα site) ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΜΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ: Τίτλος, συστατικά, οδηγίες, φωτογραφία (στην περίπτωση που δεν έχετε θα βάλουμε εμείς μία γενική φωτό), μερίδες, ώρα μαγειρέματος.
  5. ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ προϋπόθεση, μία από τις κατηγορίες που θα επιλέξετε να είναι η ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ
  6. Ο admin θα ελέγξει τη συνταγή σας (για τυχόν αντιγραφές και κακώς κείμενα) και θα την αναρτήσει!
  7. ΟΛΕΣ οι συνταγές που θα αναρτηθούν στο masame.gr θα έχουν από μία συμμετοχή (κάθε συνταγή και μία συμμετοχή)!

Η κλήρωση θα γίνει την 8η Απριλίου και στους νικητές, θα στείλουμε ένα email (για αυτό προσοχή κατά την εγγραφή σας). ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΘΕΙ ΑΜΕΣΑ για να μπορέσουμε να το αποστείλουμε μέσα στην Μεγάλη Εβδομάδα. Στην περίπτωση που ο νικητής για κάποιο λόγο θα προτιμούσε άλλα προϊόντα, έναντι κατσικίου, θα κανονιστεί από εμάς!

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

(όροι διαγωνισμών του masame.gr)

Δείτε ένα δείγμα γραφής συνταγής στην παρακάτω εικόνα:


Συγγραφέας: arvanitis

Καθηγητής πληροφορικής και φωτογραφίας, με αδυναμία στην κόρη και στη γυναίκα μου. Λάτρης της μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής και επιρρεπής σε ο,τιδήποτε έχει σοκολάτα! Υποστηρικτής του "κινήματος": η σοκολάτα προέρχεται από τα κακαόδεντρα άρα είναι φρούτο!!!

Send this to friend