Διαγωνισμός Αυγούστου 2016

  Καταχωρήθηκε   από   Χωρίς σχόλια

διαγωνισμός

Ο δεύτερος διαγωνισμός του masame.gr ΤΕΛΕΙΩΣΕ!!! Δεν έχουμε λόγια να σας ευχαριστήσουμε για τη συμμετοχή σας! Όλα τα σχόλιά σας έχουν καταχωρηθεί και τα μελετάμε. Κάποια ήδη έχουν πάρει ζωή στο site! Σε λίγο θα ανακοινωθούν οι νικητές από το σύστημα!

ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ


κουζινομηχανή Kenwood KM242 Prospero:

ΘΕΟΛΟΓΟΣ ΚΑΝΤΑΡΤΟΠΟΥΛΟΣ

(1ος κ 2ος αναπληρωματικός: Ευαγγελία Παπαδημητρίου, Χρήστος Μητρούδης)


πολυμίξερ Kenwood FPP225 Multi Pro:

ΙΩΑΝΝΑ ΤΡΑΚΑ

(1ος κ 2ος αναπληρωματικός: Ζωή Χρονοπούλου, Μαριάνθη Κωστέργια)


Ραβδομπλέντερ Kenwood HB615:

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ ΚΟΥΖΗ

(1ος κ 2ος αναπληρωματικός: Iliana Rasheva, Όλγα Ζήνδρα)

Οι νικητές θα ενημερωθούν με email με τις οδηγίες και εντός 5 ημερών πρέπει να μας απαντήσουν. Αλλιώς το δώρο μεταβιβάζεται στον 1ο αναπληρωματικό κοκ)

 

Και πάλι σας ευχαριστούμε και θα σας ενημερώσουμε για τον επόμενό μας διαγωνισμό (δόξα το Θεό, από δώρα έχουμε ακόμα…)

chef2–Ακολουθεί το προηγούμενο μήνυμα–

Σκεφτήκαμε να σας δώσουμε την ευκαιρία να κερδίσετε μία κουζινομηχανή Kenwood KM242 Prospero, ένα πολυμίξερ Kenwood FPP225 Multi Pro και ένα Ραβδομπλέντερ Kenwood HB615. Αυτή τη φορά όμως θα πρέπει να ψάξετε λιγάκι… Βλέπετε καλέσαμε το Σουηδό Σεφ από το Muppet Show να μοιραστεί μερικές συνταγές μαζί μας και ο κύριος τρέχει από σελίδα σε σελίδα για να αντιγράψει τις δικές μας!!! Έτσι λοιπόν μπορείτε να μας βοηθήσετε με το να ψάξετε στις σελίδες του website μας και μόλις τον βρείτε, πατήστε πάνω στην εικόνα του (αυτή που βλέπετε στα αριστερά της σελίδας αυτής) και θα μεταφερθείτε στη φόρμα συμμετοχής για το διαγωνισμό. Το μόνο που έχετε να γράψετε είναι το ονοματεπώνυμό σας, το email σας και μία ιδέα ή πρόταση για το website και να το αποστείλετε. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν μόνο οι κάτοικοι εντός Ελλάδας.

Σημείωση: το σχόλιό σας θα αναρτηθεί μετά από εξέταση του διαχειριστή για αποφυγή spamming και ανάρμοστης συμπεριφοράς. Ο διαγωνισμός έχει έναρξη την 3η Αυγούστου 2016 και ώρα 00:00 και λήξη την 15η Σεπτεμβρίου 2016 και ώρα 23:00.

Μπορείτε να δείτε τους όρους συμμετοχής εδώ.

Κάθε μέρα ο Σεφ θα κρύβεται σε διαφορετική σελίδα. Μπορείτε να αυξήσετε τις συμμετοχές σας αν συμμετέχετε κάθε ημέρα. ΠΡΟΣΟΧΗ: Μία συμμετοχή την ημέρα ανά άτομο! Περισσότερες δε θα ληφθούν υπόψη κατά την κλήρωση.

Θα γίνει ανακοίνωση μόνο των ονομάτων των νικητών και των επιλαχόντων, την 16η Σεπτεμβρίου, από το masame.gr. Ο νικητής θα ενημερωθεί μέσω email και τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν! Καλή σας τύχη!

 

1ος νικητής: Κουζινομηχανή Kenwood KM242 Prospero:

Η Κουζινομηχανή KM242 Prospero διαθέτει ανοξείδωτο κάδο και 3 διαφορετικούς αναδευτήρες βοηθώντας σε όλες τις καθημερινές εργασίες της κουζίνας.

Κουζινομηχανή ΚΜ242 Prospero - Kenwood ΕλλάδαΕάν ο χώρος της κουζίνας σας είναι περιορισμένος ή κάνετε τα πρώτα σας βήματα στην κουζίνα τότε η Κουζινομηχανή KM242 Prospero είναι ιδανική για εσάς. Πρόκειται για μια απλή στην χρήση Κουζινομηχανή με πολλές δυνατότητες που θα σας βοηθήσει στις καθημερινές εργασίες της κουζίνας. Όπως όλες οι Κουζινομηχανές Kenwood η ΚΜ242 Prospero διαθέτει δυνατότητα τοποθέτησης εξαρτημάτων για ακόμα μεγαλύτερη ευκολία στην κουζίνα.

  1. 3 υποδοχές εξαρτημάτων στις οποίες προσαρμόζονται εξαρτήματα προσδίδοντας ακόμα περισσότερες δυνατότητες στην Κουζινομηχανή. Διαθέτουν επίσης δικλείδες ασφαλείας για μεγαλύτερη ασφάλεια.
  2. Μεγάλο ανοξείδωτο μπολ χωρητικότητας 4,3L.
  3. Μεταβλητές ταχύτητες για ευκολία στην χρήση, χαρακτηριστικό της Kenwood.
  4. Οι Κουζινομηχανές της σειράς Prospero διαθέτουν μικρό σχεδιασμό ιδανικό για μια απλή καθημερινή χρήση.

 

2ος νικητής: Πολυμίξερ Kenwood FPP225 Multi Pro:

Αν χρειάζεστε ένα μικρό, γρήγορα και με μοντέρνο σχεδιασμό πολυμίξερ για την κουζίνα σας τότε το Πολυμίξερ FPP225 είναι ιδανικό για εσάς. Διαθέτει νέο σύστημα συναρμολόγησης αυξάνοντας την χωρητικότητα του κάδου κάνοντας ακόμα πιο εύκολη την καθημερινή του χρήση.

c10298901-1
Για την κατασκευή των προϊόντων Kenwood χρησιμοποιούνται μόνο τα καλύτερα υλικά και το FPP225 δεν αποτελεί εξαίρεση. Όλα τα αποσπώμενα μέρη μπορούν να πλυθούν στο πλυντήριο πιάτων, ενώ οι ανοξείδωτες λεπίδες κοπής θα παραμείνουν αιχμηρές για όσο το χρειάζεστε.

Το Πολυμίξερ FPP225 Multipro είναι ιδανικό εάν έχετε μικρό χώρο στην κουζίνα σας, ενώ μπορείτε να ετοιμάσετε όλες τις αγαπημένες σας συνταγές. Διαθέτει μοτέρ 750W και περισσότερες από 22 διαφορετικές λειτουργίες, μπολ χωρητικότητας 2,1 λίτρων, μπλέντερ χωρητικότητας 1,2 λίτρου και λεμονοστύφτη.

 

 

3ος νικητής: Kenwood HB615 Ραβδομπλέντερ:

c38801-1
Το Ραβδο-μπλέντερ HB615 είναι 400W και διαθέτει μεταλλική ράβδο. Είναι ιδανικό για σούπες, ντιπ ή παιδικές τροφές. Διαθέτει επίσης δοχείο-δοδομετρητή με βάση που μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως καπάκι για αποθήκευση. Οι εργονομικές λαβές SureGrip™ κάνουν την χρήση ακόμα ευκολότερη. Το Ραβδο-μπλέντερ HB615 διαθέτει μεταλλική ράβδο, δοχείο-δοσομετρητή και 2 ταχύτητες.


Συγγραφέας: arvanitis

Καθηγητής πληροφορικής και φωτογραφίας, με αδυναμία στην κόρη και στη γυναίκα μου. Λάτρης της μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής και επιρρεπής σε ο,τιδήποτε έχει σοκολάτα! Υποστηρικτής του "κινήματος": η σοκολάτα προέρχεται από τα κακαόδεντρα άρα είναι φρούτο!!!

Send this to friend