

Directions
1Ζυμώνουμε το νερό, τις μαγιές, το λάδι και το αλεύρι μέχρι να γίνει μία εύπλαστη ζύμη.
2Αφήνουμε μισή ώρα να φουσκώσει.
3Χωρίζουμε το ένα τρίτο της ζύμης και σε αυτό προσθέτουμε το κακάο, την κανέλα, το γαρύφαλο και τα καρύδια και ζυμώνουμε.
4Ανοίγουμε τη λευκή ζύμη παραλληλόγραμμο σχήμα και βάζουμε στην άκρη του ζυμαριού τη σοκολατένια ζύμη που έχουμε κάνει μπαστούνι.
5Κόβουμε σε κομμάτια πάχους 1,5 εκατοστό το ρολό και τα ανοίγουμε με το χέρι.
6Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 20- 25 λεπτά.
7Βράζουμε το σιρόπι περίπου 10 λεπτά και περιχύνουμε τα κρύα ροξάκια.
8Αφήνουμε να ρουφήξουν από τη μία και γυρνάμε από την άλλη.