Facebook Twitter Google+ Pinterest Email 0 Full-screen Πάστα Φλώρα νηστίσιμη By Vasiliki Iliadi Λίγα υλικά, Νηστίσιμα Ανάμιξη, Ζύμωμα, Φούρνος March 11, 2017 Σε νηστίσιμη εκδοχή μία από τις γνωστότερες πίτες/γλυκίσματα! Prep: 15 mins Cook: 40 mins Yields: 12 κομμάτια Ingredients 3 1/2 φλυτζάνια αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 φλυτζάνι σπορέλαιο 1/3 φλυτζανιού ζάχαρη 1/3 φλυτζανιού χυμό πορτοκάλι 3 κουταλιές της σούπας κονιάκ 1 φακελάκι μπέικιν ξύσμα πορτοκαλιού μαρμελάδα πορτοκάλι Directions 1Σε μπωλ βάζουμε όλα τα υγρά υλικά και τα ανακατεύουμε με τη ζάχαρη μέχρι να λιώσει. 2Ρίχνουμε το ξύσμα και λίγο λίγο το αλεύρι. Δε ζυμώνουμε πολύ. 3Παίρνουμε τα 2/3 της ζύμης και την ανοίγουμε στην ταρτιέρα σηκώνοντας τη ζύμη στα τοιχώματα. 4Απλώνουμε τη μαρμελάδα πορτοκάλι. 5Με την υπόλοιπη ζύμη κόβουμε καρδούλες με κουπάτ και στολίζουμε από πάνω. 6Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για σαράντα λεπτά. close full screen 00:00 0 Reviews Cancel reply Your review ...All fields are required to submit a review.Your name ... Your email ... Facebook Twitter Google+ Pinterest Email