

Παγωτό γλυκό βανίλια σοκολάτα το κάτι άλλο
By ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Παγωτά Ανάμιξη, Φούρνος, Ψυγείο
March 18, 2017
Παγωτό γλυκό με γεύση βανίλια και σοκολάτα, από τα χεράκια σας! Σπιτικό, ιδανικό για όλες τις εποχές και τις περιστάσεις
- Prep: 20 mins
- Cook: 20 mins
- Yields: 6 με 8 μεριδες
Directions
1Προθερμάνετε το φούρνο στους 175 βαθμούς.
2Βουτυρώστε ένα ταψάκι μεσσαίου μεγέθους.
3Σε ένα μίξερ ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί για την βάση και πιέστε το μείγμα στο προετοιμασμένο ταψί. Ψήστε για περίπου 20 λεπτα.
4Ετοιμάστε την κρέμα σοκολάτας & την κρέμα βανίλιας σύμφωνα με τις οδηγίες στη συσκευασία.
5Σε ένα μίξερ προσθέτουμε το τυρί κρέμα, τη ζάχαρη άχνη και το φλιτζάνι κρέμα σαντιγί. Ανακατεύουμε μέχρι να αφρατέψει.
6Απλώστε το μείγμα τυρί κρέμα πάνω από στην βάση ομοιόμορφα.
7Απλώστε την πουτίγκα σοκολάτας πάνω από το τυρί κρέμα, κατόπιν την πουτίγκα βανίλιας.
8Καλύψτε με την κτυπημένη κρέμα σαντιγύ και πασπαλίζουμε με τη σοκολάτα.
9Το βάζουμε στην καταψυξη μας για μερικές ώρες, να παγωσει και μετά σερβίρουμε.
Η επιλογη για τα φρουτάκια γλασέ και για τα καρύδια, μπορει να αντικατασταθουν με φρουτα της επιλογη σας η καποια μπισκοτακια παντα ψιλοκομμένα η τριμμενα