

Nηστίσιμο κέικ με ινδοκάρυδο
By AntoniaKalaitzi Kalaitzi Κέικ, Νηστίσιμα Φούρνος
March 1, 2017
Ένα πολύ νόστιμο και μαλακό κέικ!
- Prep: 15 mins
- Cook: 30 mins
- Yields: 8
Directions
1Χτυπάμε το λάδι με τη ζαχαρή σε μικρή ταχύτητα στο μίξερ.
2Προσθέτουμε το χυμό πορτοκαλιού και στη συνέχεια την γκαζόζα.
3Αφού τα χτυπήσουμε λίγο κι αυτά προσθέτουμε το ινδοκάρυδο και μετά το αλεύρι με το μπέικιν κοσκινισμένα.
4Ψήνουμε στην αποσπόμενη φόρμα για κεικ δαχτυλίδι σε προσθερμάσμένο φούρνο για περίπου 30 λεπτά ανάλογα με το φούρνο.
5Δοκιμάζουμε με ένα μαχαίρι και άμα βγαίνει καθαρό είναι έτοιμο.
6Δεν ανοίγουμε τον φούρνο πριν την μισή ωρα για να μην ξεφουσκώσει το κεικ.
7Αφήνουμε να κρυωσει λίγο και ετοιμάζουμε το γλάσσο.
8Σε ένα μπεν μαρι λιώνουμε την κουβερτούρα με το λάδι και περιχυνουμε το κεικ.