

Μακαρόνια με μανιτάρια και πιπεριές
By Ειρηνη Στεργιου Ζυμαρικά, Νηστίσιμα Κατσαρόλα
March 4, 2017
Εύκολη συνταγή για μακαρονάδες!
- Prep: 20 mins
- Cook: 1 hr
- Yields: 6 μερίδες
Directions
1Σε μια κατσαρόλα βράζουμε τα μακαρόνια με αλάτι & λίγες σταγόνες ελαιόλαδο, αφού τα σουρώσουμε τα καίμε με βούτυρο.
2Πλένουμε & κόβουμε τα λαχανικά μας σε φέτες, το κρεμμύδι, τις πιπεριές, τα ντοματίνια και τα μανιτάρια, τέλος την ντομάτα στον τρίφτη.
3Σε μια δεύτερη κατσαρόλα ρίχνουμε το ελαιόλαδο κι αφού κάψει ρίχνουμε πρώτα το κρεμμύδι στη συνέχεια τα μανιτάρια και σταδιακά ένα ένα όλα τα υπόλοιπα λαχανικά.
4Στη συνέχεια προσθέτουμε την ντομάτα, την ζάχαρη και το κέτσαπ και δυο ποτήρια νερό, το αλάτι και το πιπέρι, ανακατεύουμε και κλείνουμε το καπάκι.
5Αφήνουμε να σιγοβράσουν περίπου μια ώρα. Κατά τη διάρκεια του βρασμού, ανοίγουμε το καπάκι ανακατεύουμε κι ελέγχουμε αν έχει σωθεί το νερό.