Facebook Twitter Google+ Pinterest Email 0 Full-screen Καριόκες By Panagiota Filaktaki Εύκολες συνταγές, Λίγα υλικά, Νηστίσιμα, Σοκολάτα Ανάμιξη, Κατσαρόλα March 13, 2017 Από το... ζαχαροπλαστείο στο σπίτι σας! Κι εννοείται με αγάπη! Prep: 10 mins Cook: 45 mins Yields: 28 κομμάτια Ingredients 2 ποτήρια ζάχαρη 1,5 ποτήρι νερό 3 ποτήρια καρύδια 2 ποτήρια φρυγανιά τριμένη 2 κουταλιές της σούπας κακάο μισό κιλό σοκολάτα κουβερτούρα Directions 1Βράζουμε για πέντε λεπτά τη ζάχαρη με το νερό. 2Ρίχνουμε όλα τα υλικά εκτός της κουβερτούρας. 3Εάν δούμε ότι το μείγμα δεν είναι σφιχτό ρίχνουμε και άλλη φρυγανιά. 4Βάζουμε στο ψυγείο το μείγμα για μισή ώρα, ώστε να σφίξει. 5Λιώνουμε τη σοκολάτα σε μπαιν μαρί. 6Κάνουμε μπαστούνι το μείγμα και κόβουμε σε λεπτές φέτες. 7Βουτάμε κάθε φέτα στη σοκολάτα. 8Βάζουμε μία σχάρα με λαδόκολλα και πάνω βάζουμε τα καριοκάκια να στραγγίξουν. 9Αφού σταθεροποιηθεί η σοκολάτα τα τυλίγουμε σε αλουμινόχαρτο. close full screen 00:00 0 Reviews Cancel reply Your review ...All fields are required to submit a review.Your name ... Your email ... Facebook Twitter Google+ Pinterest Email