

Σεφταλιές
By Panagiotis Pimenidis Κρέας, Πασχαλινές Σχάρα
April 4, 2017
- Prep: 1 hr 30 mins
- Cook: 15 mins
- Yields: 30-35 σεφταλιές
Directions
1Πλένουμε τις σκεπες του αρνιού με μπόλικο κρύο νερό και τις αφήνουμε για λίγο σε ένα λεκανάκι με νερό και ξίδι.
2Σε μια λεκανίτσα ρίχνουμε τους κιμάδες, τα κρεμμύδια,το λάδι, τα αυγά ελαφρά χτυπημένα, το μαιντανό και τα μπαχαρικά.
3Ζυμώνουμε και πλάθουμε μακρόστενα κομμάτια.
4Βγάζουμε τις σκέπες απο το νερό, τις στραγγίζουμε καλά και τις κόβουμε σε μακρόστενα κομμάτια να χωράει η γέμιση για να τυλιχθεί.
5Τυλίγουμε τις σεφταλιες μια μια με ένα κομμάτι απο τη σκέπη, όπως τα ντολμαδάκια.
6Ψήνουμε τις σεφταλιές στα κάρβουνα ή στο γκρίλ της ηλ. κουζίνας για 15 - 20 λεπτά, μέχρι να ροδίσουν απο όλες τις μεριές.
Η συνταγή έχει αναρτηθεί στο https://www.sintagespareas.gr/ και μας παραχωρήθηκε από τους δικαιούχους, που κατέχουν τα δικαιώματα. Σας ευχαριστούμε