

Ταχινοκουλουράκια εύκολα και νηστίσιμα
By ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ Κουλούρια και μπισκότα, Νηστίσιμα, Πασχαλινές Ανάμιξη, Φούρνος
April 4, 2017
Ταχινοκουλουράκια πανεύκολα και πεντανόστιμα! Δε χρειάζονται ούτε mixer. Τρώγονται ζεστά ή κρύα ειδικά τη Μ. Εβδομάδα, και όχι μόνο!
- Prep: 5 mins
- Cook: 15 mins
Directions
1Σε μία μπασίνα, ανακατεύουμε με μία σπάτουλα το ταχίνι με το μέλι, προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα και ανακατεύουμε στην αρχή με μία σπάτουλα και μετά με το χέρι (καλύτερα να βάλουμε γάντια).
2Πλάθουμε στρογγυλά μπαλάκια και τα τοποθετούμε σε ταψί στρωμένο με αντικολλητικό χαρτί ψησίματος σε μικρή απόσταση μεταξύ τους.
3Ψήνουμε στους 170 βαθμούς για 15 λεπτά περίπου, μέχρι να ροδίσουν ελαφρά και να κάνουν σκασίματα.
Photo Credit: PetiteFamily93 Flickr via Compfight cc