

Πασχαλιατικη Αυγοσαλατα
By Κατερινα Καρακωστα Σαλάτες Κατσαρόλα
March 30, 2017
- Prep: 20 mins
- Cook: 15 mins
- Yields: 4 μερίδες
Directions
1Βραζουμε τις πατατες σε κρυο νερο με λιγο αλατι, τις ξεφλουδιζουμε, τις κοβουμε κομματια, τις βαζουμε σε πιατελα, περιχυνουμε με 2 κ.σ. λαδι και 2 κ.σ. ξιδι, αλατι, πιπερι και αφηνουμε να κρυωσουν
2Καθαριζουμε τα κοκκινα αβγα, τα κοβουμε κυβακια και τα προσθετουμε στην πιατελα με τις πατατες.
3Καθαριζουμε και κοβουμε φετουλες τα ραπανακια και τα προσθετουμε κι αυτα.
4Ριχνουμε και τα φρεσκα κρεμμυδακια και τον ανηθο ψιλοκομμενα.
5Προσθετουμε 1 κ.σ. στραγγιστο γιαουρτι και ανακατευουμε καλα.
6Χτυπαμε το υπολοιπο γιαουρτι , το υπολοιπο λαδι και ξιδι, το λεμονι, τη μουσταρδα, διορθωνουμε το αλατι και περιχυνουμε πανω απο τις πατατες.
7Αφηνουμε στο ψυγειο 1 ωρα τουλαχιστον.