Facebook Twitter Google+ Pinterest Email 0 Full-screen Πάστα Ελιάς By Nikos Αggis Vegeterian, Βασικές συνταγές, Γρήγορες συνταγές, Εύκολες συνταγές, Λίγα υλικά, Νηστίσιμα, Πασχαλινές, Σάλτσες Ανάμιξη, Ψυγείο March 27, 2017 Prep: 20 mins Yields: 4 μεριδες Ingredients 200γρ. ελιές μαύρες απύρηνες 1 σκελίδα σκόρδο μικρή 20γρ. κάππαρη Σπόροι κόλιανδρου Ελαιόλαδο έξτρα παρθένο Λευκό ξύδι Directions 1Σε ένα μπλέντερ προσθέτουμε όλα τα υλικά μαζί να χτυπηθούν μέχρι να γίνουν μία πάστα, 2Τη διατηρούμε στο ψυγείο έχοντας πάντα απο πάνω μια μικρή στρώση ελαιόλαδου, 3Σερβίρεται συνήθως στην αρχή του γεύματος με ποικιλία απο ψωμιά τα οποία έχουμε ψήσει ελαφρώς στη σχάρα η στο φούρνο και ώς σάλτσα σε ζυμαρικά. close full screen 00:00 0 Reviews Cancel reply Your review ...All fields are required to submit a review.Your name ... Your email ... Facebook Twitter Google+ Pinterest Email