Αρνίσια μπριζολάκια σε σπιτική συνταγή στα κάρβουνα πολύ πετυχημένη εναλλακτικα την ημέρα του Πάσχα αν δεν έχουμε ολόκληρο αρνί η μεγάλα κομμάτια για φούρνο.Ότι πιο απλό γρήγορο και τίμιο για σχάρα
Prep: 3 hrs
Cook: 20 mins
Yields: 4 μερίδες
Ingredients
1/4 κούπας ελαιόλαδο
2 κουταλιές χυμό λεμονιού
Λίγη ρίγανη
1 κιλό μπριζολάκια αρνίσια
Αλάτι και Πιπέρι
Directions
1Ανακατεύουμε το ελαιόλαδο με το χυμό λεμονιού και τη ρίγανη,
2Βάζουμε τα μπριζολάκια σε βαθουλή πιατέλα και τα περιχύνουμε με το μίγμα,
3Τα αφήνουμε να σταθούν λίγες ώρες στο ψυγείο,
4 Τα ψήνουμε στα κάρβουνα σε απόσταση 15 εκατοστά 4 λεπτά απο την μία μεριά και 4 λεπτά απο την άλλη,
5Όταν τα βγάλουμε απο την φωτιά τους ρίχνουμε αλάτι και πιπέρι και τα σερβίρουμε αμέσως ζεστά