

Μαγιονέζα νηστίσιμη χωρίς αυγά
By Vasiliki Iliadi Εύκολες συνταγές, Λίγα υλικά, Νηστίσιμα, Ορεκτικά και ντιπ, Σάλτσες Ανάμιξη, Κατσαρόλα
March 21, 2017
Νηστίσιμη και σπιτική μαγινέζα, χωρίς αυγά, χωρίς συντηρητικά, με υπέροχη γεύση, χωρίς καθόλου κόπο και σε μόλις λίγα λεπτά
- Prep: 10 mins
- Cook: 15 mins
- Yields: 1,5 φλυτζάνι
Directions
1Διαλύουμε το κορν φλάουρ σε λίγο νερό.
2Ζεσταίνουμε το υπόλοιπο νερό σε κατσαρόλα και προσθέτουμε το διαλυμένο κορν φλάουρ ανακατεύοντας μέχρι να πήξει.
3Μόλις κρυώσει προσθέτουμε το παγωμένο νερό, τη ζάχαρη, το ξύδι, το αλάτι και τη μουστάρδα και χτυπάμε με το μίξερ.
4Στη συνέχεια προσθέτουμε το λεμόνι και κουταλιά κουταλιά το λάδι.
5Μόλις η μαγιονέζα μας πήξει αρκετά σταματάμε να προσθέτουμε το λάδι.