

Κουνουπίδι με σπανάκι
By Nikos Αggis Vegeterian, Βασικές συνταγές, Γρήγορες συνταγές, Εύκολες συνταγές, Λαχανικά, Νηστίσιμα, Υγιεινά πιάτα Κατσαρόλα
March 26, 2017
Δύσκολο λαχανικό το κουνουπίδι, γνωστό για τη μυρωδιά του κατά το μαγείρεμα. Στη συνταγή κουνουπίδι με σπανάκι όμως γίνεται γευστικό πιάτο, σε μια παραδοσιακή ελληνική συνταγή
- Prep: 30 mins
- Cook: 30 mins
- Yields: 4 μερίδες
Directions
1Σε μιά κατσαρόλα σοτάρουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο στο λάδι να μαραθούν.
2Προσθέτουμε το κουνουπίδι και το σοτάρουμε για 3 με 4 λεπτά εώς να πάρει ρόδινο χρώμα.
3Ρίχνουμε τα μπαχαρικα απο πάνω.
4Προσθέτουμε το σπανάκι τις ντομάτες αλάτι και πιπέρι και το σιγοβράζουμε για 20 λεπτά.