

Σουβλάκια κατσικίσια
By ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΝΕΖΙΡΗ Κρέας, Πασχαλινές Σχάρα
April 5, 2017
Αν δεν είστε τόσο φίλοι με την πασχαλινή σούβλα, τότε μπορείτε να φτιάξετε νοστιμότατα σουβλάκια κατσικίσια
- Prep: 20 mins
- Cook: 10 mins
- Yields: 20-25 κομμάτια
Directions
1Κόψτε το μπούτι σε κομμάτια με όμοιες διαστάσεις.
2Πλύνετε τις ντομάτες, αφαιρέστε τους σπόρους και κόψτε τις σε χοντρές φέτες.
3Πλύνετε την πιπεριά ,αφαιρέστε τους σπόρους και κόψτε της σε τετράγωνα.
4Κόψτε την πανσέτα σε κομμάτια πάχους 1 εκ.
5Κόψτε κάθε φέτα ψωμί για τοστ σε τέσσερα κομμάτια.
6Τώρα φτιάξτε τα σουβλάκια: περάστε ένα κομμάτι κατσίκι, μια ελιά μια φέτα ντομάτας, ένα κομματάκι ψωμί, ένα τετράγωνο κομμάτι πιπεριάς και μια φέτα πανσετας. Επαναλάβετε τηρώντας την ίδια σειρά συστατικών
7Βάλτε στη σχάρα την πανσετα. Αλείψτε καλά με άφθονο λάδι αλάτι πιπέρι και ψήστε τα για 10 λεπτά συνολικά, γυρίζοντας τα μια μόνο φορά. Σερβίρετε τα κατσικίσια σουβλάκια ζεστά, συνοδεύοντας τα με φύλλα βαλεριάνας.
Αν δεν είστε τόσο φίλοι με την πασχαλινή σούβλα, τότε μπορείτε να φτιάξετε νοστιμότατα σουβλάκια κατσικίσια