

Κατσικάκι καπαμά
By Panagiota Filaktaki Κρέας, Πασχαλινές Κατσαρόλα, Φούρνος
April 5, 2017
Πασχαλινή συνταγή το κατσικάκι καπαμά, ντυμένο στα κόκκινα της ντομάτας, θα κάνει τους καλεσμένους σας να καθαρίσουν και τα πιάτα
- Prep: 20 mins
- Cook: 1 hr 30 mins
- Yields: 5 μερίδες
Directions
1Σοτάρουμε το κουκουνάρι και προσθέτουμε το σπανάκι και το κρεμμυδάκι και συνεχίζουμε το σοτάρισμα.
2Πλένουμε το ρύζι και το ρίχνουμε στο σπανάκι.
3Στο τέλος αλατοπιπερώνουμε.
4Σε ταψί βάζουμε το μπούτι, το αλείφουμε με λάδι και χυμό λεμονιού.
5Το αλατωπιπερώνουμε και το ψήνουμε σκεπασμένο για μία ώρα.
6Αφού περάσει η μία ώρα το ξεσκεπάζουμε και ρίχνουμε στο ταψί και το μείγμα με το σπανάκι.
7Από πάνω ρίχνουμε το νερό και τον πελτέ ντομάτας.
8Ρίχνουμε και τις σταφίδες και ψήνουμε για ακόμη μισή ώρα στους 200C.