

Directions
1Σε μια λεκάνη ρίχνουμε το αλεύρι. Στο κέντρο του, δημιουργούμε με το χέρι μας μια λακούβα, (σαν κρατήρας). Εκεί ρίχνουμε την μαγιά, το αλάτι και τη ζάχαρη. Με την βοήθεια της πορτοκαλάδας αρχικά, και στην συνέχεια του νερού ζυμώνουμε, ώσπου το ζυμάρι μας να μην κολλά στα χέρια. Στην συνέχεια αφήνουμε το ζυμάρι να ξεκουραστεί για περίπου μισή ώρα.
2Σε μια άλλη λεκάνη, ετοιμάζουμε την γέμιση μας. Ρίχνουμε τις ελιές , το κρεμμύδι, τον κολιανδρο, το ελαιόλαδο και τα ανακατεύουμε.
3Αφού έχει ξεκουραστεί η ζύμη μας, την ανοίγουμε με την βοήθεια ενός πλάστη, και δημιουργούμε φύλα σε σχήμα παραλληλογράμμου.
4Στην συνέχεια τοποθετούμε την γέμιση μας στα φύλα, σε διάφορα σημεία αυτών, και τα ρολάρουμε (τα κλείνουμε σε σχήμα ρολού)
5Βάζουμε τις ελιωτες σε ταψί που έχουμε τοποθετήσει αντικολλητικο χαρτί, και τα ψήνουμε στο φούρνο για περίπου ½ ώρα, μέχρι να ροδίσουν, στους 180 βαθμούς.
ΟΛΓΑ ΡΙΣΤΑΝΗ
September 3, 2016
ΥΠΕΡΟΧΗ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΚΟΛΑΤΣΙΟ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ!