

Directions
1Σε μια λεκάνη βάζουμε πλυμένα και κομμένα τις ελιές, τα κρεμμύδια, τον κολιανδρο ,τον δυόσμο.
2Σε μισό ποτήρι νερό διαλύουμε τον κύβο μαγιάς προσθέτουμε την ζάχαρη.
3Παίρνουμε μια λεκάνη και βάζουμε το αλεύρι το λάδι, το νερό με την μάγια τον χυμό πορτοκαλί ,το αλάτι και νερό όσο πάρει ώστε η ζύμη μας να μην κολάει στα χεριά αλλά να είναι αρκετά μαλακή.
4Προσθέτουμε τις ελιές και τα μυρωδικά μας,τα κρεμμυδια και τα πράσα και ζυμώνουμε να ενσωματωθούν καλά.
5Παίρνουμε ένα πυρέξ η ταψί (του φουρνου)λαδώνουμε καλά το ταψί μας και μεταφέρουμε την ζύμη σε αυτό ,βρέχουμε τα χεριά μας με νερό κι απλώνουμε στο ταψί μας.
6Αφού την απλώσουμε ομοιόμορφα βάζουμε από πάνω τον χυμό από μισό πορτοκαλί και αν θέλουμε προσθέτουμε σουσάμι.
7Την αφήνουμε περίπου 30-35 λεπτά να ξεκουραστεί θα το δείτε ότι φούσκωσε και την ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο πάνω κάτω στους 190 -200 βαθμούς για περιπου 45- 50 λεπτα.