Απλό πιάτο με γαρίδες, κρεμώδες, που μπορεί να συνοδέψει κάλλιστα τα μεσημεριανά σας πιάτα και να τα αγκαλιάσει με θαλασσινά αρώματα, ιδανική συνταγή για τη Σαρακοστή
Prep: 10 mins
Cook: 10 mins
Yields: 4 μερίδες
Ingredients
1/4 κούπας λάδι.
1 κιλό γαρίδες καθαρισμένες.
1/4 κούπας ούζο.
1 κουταλιά αλεύρι.
1/4 κούπας ψιλοκομμένο άνηθο.
1 κούπα φυτική κρέμα.
Αλάτι και πιπέρι.
Directions
1Βάζουμε το λάδι στην κατσαρόλα να ζεσταθεί.
2Ρίχνουμε τις γαρίδες και τις σοτάρουμε σε δυνατή φωτιά.
3Τις πασπαλίζουμε με το αλεύρι και τις σβήνουμε με το ούζο.
4Προσθέτουμε τον άνηθο, αλάτι, πιπέρι και τις περιχύνουμε με την φυτική κρέμα.
5Τις αφήνουμε πανω στην φωτιά μέχρι να αρχίσουν να βράζουν.
Μαργαρίτα Ψάαρη
April 12, 2017
τέεεεεεελειο