Facebook Twitter Google+ Pinterest Email 0 Full-screen Γάλα αμυγδάλου, απλό, γευστικό και υγιεινό By Panagiota Filaktaki Vegeterian, Εύκολες συνταγές, Λίγα υλικά, Νηστίσιμα, Ροφήματα, Υγιεινά πιάτα Ανάμιξη March 30, 2017 Σαν αντικατάστατο του αγελαδινού γάλατος, σας προτείνουμε τη συνταγή αυτή για γάλα αμυγδάλου. Απλό, γευστικό και υγιεινό, ιδανικό για vegan Prep: 5 mins Cook: 5 mins Yields: 3 ποτήρια Ingredients 1 ποτήρι αμύγδαλα ωμά 3 ποτήρια νερό Directions 1Αφήνουμε όλο το βράδυ τα αμύγδαλα μέσα στο νερό. 2Το πρωί χτυπάμε τα αμύγδαλα με το νερό στο μπλέντερ. 3Στραγγίζουμε πάρα πολύ καλά ώστε να πάρουμε μόνο το υγρό. 4Το υγρό αυτό είναι το γάλα από τα αμυγδάλα. 5Τον πουρέ αμυγδάλου που μένει μπορούμε να τον αξιοποιήσουμε σε διάφορες συνταγές.Photo Credit: bzanchiphotography Flickr via Compfight cc close full screen 00:00 0 Reviews Cancel reply Your review ...All fields are required to submit a review.Your name ... Your email ... Facebook Twitter Google+ Pinterest Email