Facebook Twitter Google+ Pinterest Email 0 Full-screen Αρνάκι λεμονάτο στον φούρνο με αγκινάρες By Ioannis Koukos Κρέας, Πασχαλινές Κατσαρόλα, Φούρνος April 5, 2017 Το αρνάκι είναι το ίδιο γευστικό είτε στη σούβλα, είτε στο φούρνο, είτε σα σουβλάκι, και ιδιαίτερο το αρνάκι λεμονάτο με αγκινάρες στο φούρνο Prep: 20 mins Cook: 1 hr 45 mins Yields: 4 μερίδες Ingredients 1 μπούτι από αρνί μισό κιλό αγκινάρες καθαρισμένες μισό ποτήρι κρασί μισό ποτήρι αλεύρι 1 κρεμμύδι χυμό και ξύσμα από 1 λεμόνι 1 κύβο λαχανικών αλάτι πιπέρι Directions 1Κόβουμε το αρνί σε μερίδες και το σωτάρουμε σε κατσαρόλα με το κρεμμύδι. 2Πασπαλίζουμε με το αλεύρι και σβήνουμε με το κρασί. 3Ρίχνουμε τον κύβο, το ξύσμα και τον χυμό λεμονιού, αλάτι, πιπέρι και νερό. 4Μαγειρεύουμε για 10 λεπτά. 5Αδειάζουμε το αρνί σε ταψί, βάζουμε τις αγκινάρες κομμένες στη μέση, σκεπάζουμε και ψήνουμε για 1,5 ώρα στους 170 βαθμούς.Photo Credit: wuestenigel Flickr via Compfight cc close full screen 00:00 0 Reviews Cancel reply Your review ...All fields are required to submit a review.Your name ... Your email ... Facebook Twitter Google+ Pinterest Email